Kategoria(t): Ajatuksia, Lappi, Lapset

Kesäloma odottaa, tai paremminkin minä sitä

Olen joskus kirjoittanut kuinka minulla ja tyttärillä on ollut perinteenä mennä kesällä johonkin tunturiin muutamaksi päiväksi. Paitsi jokunen vuosi sitten kun ajelimme pohjoiseen Norjaan.

Nyt sain todella hyvään hintaan varattua huoneiston Leviltä keskikesän aikoihin. Ja juu, ei Levin keskustassa mitään eräjormailuja oikein pysty harrastamaan mutta onhan siellä kaikkea muuta.

Ja toki pääsee eräjormailemaan jos niin haluaa.

Nyt varasin isomman, ajattelin että poika lähtisi mukaan. Ja minua viisaampi myös. Edes vähäksi aikaa. Sillä saattaa jo jäädä joitain muistijälkiä ja kaiken lisäksi en jaksa uskoa että se kohta kotoa muuttava isosiskonsa enää 2024 kesänä mukana haluaa olla.

Ja joka vuosi pelkään itse että nyt on se viimeinen kesä jolloin itse pystyn ja uskallan lähteä. Siksi odotan jälleen kuin kuuta nousevaa tuota pientä lomaa. Kärsimätön osa minusta lähtisi heti huomenna.

Ja ai niin, kuvan on ottanut keskimmäinen tyttäreni, innokas ja lahjakas valokuvauksen harrastaja. Ottakaa seurantaan instassa https://www.instagram.com/alisas__photos/

Tekijä:

https://mastodon.social/@artomelaranta

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.