Kategoria(t): Ajatuksia

Liian paljon

Olen taas koittanut parin viikon ajan saada jalkojani vähän vahvistettua. Säännöllisen epäsäännöllisesti yksinkertaisia tuolilta ylös nousuja, kevyitä kyykkäyksiä, ylös ja alas heilutteluja. Sellaisia mitä kotona ilman sen kummempia laitteita pystyy helposti tekemään.

Vaan kun ei onnistu.

Ei ne vahvistu, ei niihin voimaa saa yhtään lisää. Ei vaikka kaiken olen tehnyt fyssarin ohjeiden mukaan. Ja se on äärimmäisen turhauttavaa. Se että ei vahvistu.

Jätän siis sikseen.

Koska useaan otteeseen olen samanlaista kokeillut, parin kuukauden ajan, muutaman viikon ajan. Ja nyt suunnilleen 14 päivän aikana. Ei ole mitään järkeä jatkaa kokeiluja jos niistä vaan takapakkia saa.

Tai siltä ainakin tuntuu.

Buprenorfiini auttaa jonkin verran, mutta luulen että kroppa on siihen jo tottumassa. Tämä opiaatti oli vielä alkukesästä tehokkaampi, ennen pieleen mennyttä metadoni kokeilua. Buprenorfiini on siitä vittumainen että toleranssi kasvaa ja sitä myötä sen antama apu ja tuki pienenee.

Ja viinaakaan ei voi ottaa.

Ei siitäkään pitkäaikaista apua saisi. Parin tunnin nousuhumalan ajan olisi varmasti mahtava olo mutta alkoholi sekoitettuna lääkearsinaalini kanssa saattaa olla vaarallinen. Ja jos hengissä selviäisi niin seuraava päivä olisi varmaan sellainen että eläminen tuntuisi aika lailla hankalalta.

Väittävät ettei minussa mitään enempää ole korjattavaa. Ei mitään sellaista mitä pystyisi täsmälääkitä tai vaikka leikkauksella paremmaksi saada.

Enpä tiedä.

Ehkä osa kivuista sitten onkin ”korvien välissä”. Tai ehkä kipukynnykseni on matala. Mutta sen tiedän että kipu, voimattomuus, vihlominen, puutuminen, sähköiskut, jalkojen pettäminen on minulle todellisuutta. Liikaakin. Ja vaikka joku saattaisi minut haluta pistää neljän pehmustetun seinän sisälle, lukita oven ja unohtaa avaimen jonnekin on tämä kaikki minulle liikaa.

Joskus aivan liian paljon.

Tekijä:

Twitter: @AMelaranta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.