Kategoria(t): Terveys

Puolella teholla?

Kuulostaa varmaan hullulta, mutta olisin nyt noin sata kertaa tyytyväisempi jos jaloistani olisi löytynyt jotain mitä esimerkiksi puukolla olisi voitu korjata. Kivut, vihlomiset, sähköiskut ja ennenkaikkea voimattomuus ovat sen verran pahat.

Mutta kun ei.

Kaikki menee edelleen dystonian ja aivovamman piikkiin. Vaikka kipu muuttaa luonnettaan. Tätä on vaikea niellä ja todella vaikea sisäistää. Eikä tähänkään, luonteeltaan uuteen kipuun mikään pilleri ole ainakaan tähän mennessä auttanut.

Olen taas siinä tilassa missä olin loppukesästä. Aamut toimin ja iltapäivät ja illat en toimi. Ja jos toimin, toimin ylimääräisten pillereiden sekä kyynärsauvojen varassa.

Eli puolella teholla, jos sitäkään.

Lääkärini oli osin hyvillään. Koska mitään uutta diagnoosia ei tullut. Mutta yhtä aikaa pahoillaan koska lääkärinä ymmärtää millaista on elää jatkuvien kipujen kanssa. Hyvä että edes hän. Minä kun en vieläkään oikein osaa ymmärtää.

Vielä on yksi oljenkorsi, vaikkakin heikko ja ohut. Ja sen varaan en aio laskea tahi luottaa lainkaan. Sen jälkeen on pakko löytää jonkinlainen tie kohti sitä pistettä että opin itseni kanssa elämään.

Tämä nykyinen kun ei johda mihinkään.

Tekijä:

Twitter: @AMelaranta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.